MicroCement er et materiale, der stort set ikke har nogen begrænsninger i anvendelsen. Det er samtidig et meget slidstærkt materiale, så du kan anvende på både trapper, badeværelser, gulve, vægge, bænke og borde ect.

Materialet kan anvendes på bestående belægning, som fx et gammelt klinke- eller trægulv. Det betyder, at du sparer tid og støvgener til opbrydning af dette.

I vores showroom kan du se, hvordan processen er når vi arbejder med MicroCement, og nogle af de mange anvendelsesmuligheder.

 
Særligt for håndværkere

Jeg har forhandlingen af MicroCement fra TopCement. Det betyder, at jeg kan uddanne andre håndværkere i at anvende MicroCement, og efterfølgende få tilladelse til at købe materialerne.

Hvis du er interesseret i at se eller høre mere om dine muligheder for uddannelse heri, så kan du kigge forbi vores showroom på Finlandsgade 28 i Haslev. Du kan også besøge hjemmesiden  www.topcement.dk

 
Effecto til den private gør-det-selv projekter

Er du håndværker eller øvet gør-det-selv mand/kvinde, så er der kommet et nyt produkt fra TopCement på markedet. Produktet hedder Efectto (se PDF med info her) og kan købes hos os.