Vores værdier

Hos Den lille Murer har vi valgt at være murer for den ”almindelige” kunde og vores kunder med bevaringsværdige bygninger som fx kirker.

Jeg har altid i min virksomhed prioriteret kunderelationerkvalitetproduktudvikling og at have fingeren på pulsen indenfor de nye trends.

Jeg så bl.a. meget hurtigt mulighederne i produktet MicroCement, og har i dag forhandlingen heraf, og har de senere år stået for uddannelsen af adskillige andre håndværksmestre og deres ansatte.

Når vi giver tilbud og udfører et stykke arbejde for vores kunder, så er det vigtigt for os, at det bliver så gennemskueligt og nemt for dig. Derfor samarbejder vi også med andre håndværkere, og står for koordineringen af hele processen.

For at det bliver nemt for vores kunder at vælge materialer, har jeg et showroom på Finlandsgade 28 i Haslev, hvor du kan se de materialer og anvendelsen af dem, som vi tilbyder vores kunder, herunder klinker, MicroCement, badrumsmiljøer, murerteknikker og vægmaterialer. 

 

Virksomhedens rejse siden 2000

Året var 2000 og efter flere år som murersvend var det tid til, at få fod under eget bord.

I mange år blev virksomheden drevet fra privatboligen i Terslev, men mine tanker om en murervirksomhed, der var lidt anderledes og kunne tænke ”lidt ud af boksen” krævede mere plads. Derfor blev Finlandsgade 28 i Haslev købt af EUC i 2016 og opførelsen af min drøm gik i gang straks herefter.

I 2018 stod vores nye domicil klar til fuld indvielse. Ejendommen rummer både os selv og flere lejere, som fx Tømrer, Sadelmager og Bygningskonstruktør, og der er stadig ledige kontorlokaler og  lagerplads i container eller magasin i kold- og varmhal.

2017 var året, hvor Den lille Anlægsgartner kom til verdenen. Vi startede i det små, men det er hurtigt blevet en succes, hvor vores meget kreative anlægsgartner Nadia og hendes hjælpere, har travlt med både faste vedligeholdelsesaftaler, årlige hækklipninger og nogle meget spændende anlæg af haver med haveplaner.

I påsken 2019 åbnede vi Den lille Materialeplads, hvor private og mindre håndværkere kan hente et stort udvalg af materialer indenfor grus, muld, sten og granit. Det blev fra starten en succes, men vi sprængte alle vores forventninger i foråret 2020, hvor Covid-19 satte alt på stand-by – blot ikke hos os, da vi hurtigt fandt på at tilbyde Take-Away. Kunderne kører på vægten, vi læsser og du betaler med MobilePay, altså ingen menneskelig kontakt.  I påskeugen oplevede vi kø ned ad Finlandsgade og takker for alle kunders tålmodighed.  Vi tilbyder stadig Take-Away om lørdagen mellem kl. 9-13.

Ved årsskiftet til 2020 kunne naboerne se til, at en stor Co2 tank blev rejst på grunden. Det var startskuddet til Den lille Tørisproducent ApS, hvor vi producerer tøris til engrossalg samt eget forbrug til bl.a. sandblæsning. Virksomheden ejes sammen med Greencleaning ApS.

2020 blev også året, hvor vores store fiskebassin blev færdigt og karperne blev sat i. Bassin er tegnet og opført af os selv, og beplantning er planlagt af vores anlægsgartner Nadia. Du er meget velkommen til at komme forbi med børn og børnebørn og kigge på fiskene.

 

Vores medarbejdere

Jeg har altid prioriteret en fast stab, det giver mindre misforståelser når en opgave skal kommunikeres og vores kunder kender mureren fra gang til gang. Jeg benævner ofte min medarbejderstab som min lille ”murer-familie”.

Jeg mener det er vigtigt, at tage et stort ansvar for, at der i fremtiden også findes gode danske murere. Derfor har jeg altid murerlærlinge, også antalsmæssigt over den kvote, som regeringen har fastsat.

Hos Det lille Murerfirma vil vi gerne tage et socialt ansvar! Fordi man ikke er fuldt arbejdsdygtig, betyder det jo ikke, at man slet ikke er arbejdsdygtig. Derfor kan man også hos os møde både fleksjobbere, seniormedarbejdere og af og til også medarbejdere i arbejdsprøvning.

Faktisk er Kirsten, min bogholder og blæksprutte på kontoret, min tidligere bankrådgiver. Kirsten var så uheldig at komme ud for en faldulykke, men nu er hun i fleksjob hos Det lille Murerfirma ApS.

Jeg har altid brug for dygtige medarbejdere, der tør tage et selvstændigt ansvar og ”tænke ud af boksen”, så har du lyst til ny luft under vingerne, så kontakt mig endelig på tlf. 40 36 75 19 (Jan Nissen).