Handelsbetingelser hos DET LILLE MURERFIRMA ApS

 

 1. Generelle oplysninger

DET LILLE MURERFIRMA ApS

Herunder afdelingerne Den lille Anlægsgartner og Den lille Materialeplads

Finlandsgade 28

4690 Haslev

CVR nr.: 26872812

Telefon: 40367519 (Jan Nissen)

Email: info@detlillemurerfirma.dk

 

Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle tilbud, salg og leverancer medmindre andet er aftalt skriftligt mellem os, forbruger eller erhvervskunde.

Det lille Murerfirma ApS er medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti.

 

 1. Priser

Hos DET LILLE MURERFIRMA ApS tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer. Priser afgivet i tilbud er gældende i 14 dage efter modtagelsen af tilbud. Priser til forbruger er angivet incl. moms og excl. moms til erhvervsdrivende.

Ændringer i afgifter, miljøtillæg og lignende tillægges tilbud/faktura uden varsel.

 

 1. Tilbudsgivning

Skriftligt tilbud er gældende i 14 dage fra modtagelsen heraf. Der kan individuelt aftales forlængelse af fristen. Accept af tilbud er bindende og ophævelse fra kundens side vil for denne kunne medføre krav om betaling til Det lille Murerfirma ApS, herunder Den lille Anlægsgartner, af eventuelle bestilte eller købte materialer.

Såfremt der opstår forhold, der betyder ændring af ydelser i.h.t. tilbud eller køb af yderligere ydelser, vil disse blive faktureret særskilt. Der tages forbehold for, at overslag på disse ydelser er skønsmæssigt ansat.

Der tages forbehold for uforudsete forhold, der ved tilbudsgivning ikke var synlige og åbenlyse for tilbudsgivningen.

Foreligger der ikke skriftligt tilbud betales efter regning.

 

 1. Betaling

DET LILLE MURERFIRMA ApS modtager betaling med VisaDankort, Mastercard Debit, og MobilePay ved fysisk fremmøde, herudover Bankoverførsel. Ved køb på web-shop eller leje af materiel vil betalingen vil blive trukket på din konto, når varen afsendes eller udleveres. Betalingsfristen ved levering af håndværksmæssige ydelser eller materialer er kontant 8 dage efter modtagelse af faktura. Det lille Murerfirma ApS kan efter aftale forlange en forudbetaling eller ratebetaling for bestilte/ikke leveret materialer samt ved større arbejder.

Alle beløb er i Danske kroner. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/ udgåede varer.

Ved anvendelse af udenlandske betalingskort, Eurocard eller Mastercard, kredit-/debetkort tilhørende en erhvervskonto (Firmakort) vil der blive opkrævet et gebyr på 0,65% af beløbet.

 

 1. Levering

Levering ved køb på web-shop www.topcement.dk

Vi sender til hele Danmark. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.

Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.

Dine varer sendes med Post Nord, fragtmand eller anden transportservice.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da forsendelsesleverandørens kundeservice. Afhentes varen direkte på Finlandsgade 28, Haslev vil der blive pålagt et håndteringsgebyr.

Der leveres varer alle ugens hverdage. DET LILLE MURERFIRMA ApS tilstræber, at din vare vil blive leveret 1-5 hverdage efter bestillingen.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

 

Levering af håndværksmæssige ydelser

Igangsætning af arbejde og plan herfor indgås individuelt mellem Det lille Murerfirma ApS, herunder Den lille Anlægsgartner, og kunden.

Ændring af tidsplan som følge af vejrmæssige forhold eller forhold der ikke kan tilskrives virksomheden kan forbruger ikke gøre virksomheden økonomisk ansvarlig for.

 

 1. Reklamationsret

Specielt for køb på web-shop www.topcement.dk og udleveret hos Det lille Murerfirma ApS (alene erhvervsdrivende)

Der gives 1 års reklamationsret overfor erhvervsdrivende. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere straks efter, at du har opdaget manglen/fejlen.

Specielt for ydelser udført af Det lille Murerfirma Aps & Den lille Anlægsgartner:

For udført arbejde af Det lille Murerfirma ApS, herunder Den lille Anlægsgartner, gælder:  Ved håndværksarbejder, hvor AB-Forbruger er aftalt, eller der ikke er aftalt bestemte aftalevilkår, er forældelsesfristen tre år, fra manglen blev opdaget eller burde være opdaget. 

Der ydes ikke garanti på planter, rullegræs eller såning, medmindre skaderne kan dokumenteres skyldes forkert håndtering af planter eller udført beplantning af Det lille Murerfirma ApS, herunder Den lille Anlægsgartner. Har du problemer med udført arbejder eller købt beplantning mv. opfordres du til at kontakte os straks, så vi kan rådgive dig om udbedring heraf.

Kunden skal selv kontakte deres forsikringsselskab og sikre, at denne dækker eventuelle skader og tyveri i forbindelse med arbejdets udførelse, hvor Det lille Murerfirma ApS, herunder Den lille Anlægsgartner, ikke er erstatningsansvarlig i.h.t. gældende lovgivning og aftalegrundlag.

Såfremt du selv har forsøgt at afhjælpe fejl og mangler inden kontakt til Det lille Murerfirma ApS, bortfalder reklamations- og fortrydelsesretten.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

DET LILLE MURERFIRMA ApS

Finlandsgade 28

4690 Haslev

info@detlillemurerfirma.dk

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

 

 1. Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonummer, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

 

 1. Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i webshop www.topcement.dk

Perioden regnes fra den dag:

– Hvor du modtager ordren.

– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.

– Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@detlillemurerfirma.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os bedes du kontakt os på mail info@detlillemurerfirma.dk eller fysisk fremmøde hos:

DET LILLE MURERFIRMA ApS

Finlandsgade 28

4690 Haslev

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer (alle typer leverancer og ydelser) undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

– Varer og ydelser, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

– Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.

– Varer, hvor plomberingen er brudt.

-Tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.

– Aftaler indgået på offentlig auktion.

– Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur. Varen skal vedlægges en kopi af ordrebekræftelsen.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

 1. Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer.

 

 1. Tilbagebetaling

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes varens pris. Ved dit valg af anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder, vil forskelsbeløbet blive modregnet. Dit tilgodehavende refunderes uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget skriftlig henvendelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.

Tilbagebetaling sker til din bankkonto. Du bedes derfor ved meddelelse om anvendelse af fortrydelsesretten meddele os dette. Såfremt der opgives forkert kontonummer vil du blive opkrævet et ekspeditionsgebyr på kr. 75,- for vores ekspedition med at søge beløbet returneret fra modtagende kontohaver. Ethvert tab som følge af forkert opgivet registrerings- eller kontonummer er Det lille Murerfirma ApS uvedkommende og vi kan ikke gøre ansvarlig for dette.  

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.

 

 1. Afhentning i butik

Det er muligt at vælge at afhente vores produkter i vores butik. Disse kan kun udleveres mod betaling medmindre andet er aftalt.

 

 1. Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse

Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for DET LILLE MURERFIRMA ApS. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

 

 1. Cookies

På vores hjemmeside anvendes cookies, vi henviser til vores cookiepolitik på hjemmesiden www.detlillemurerfirma.dk.

 

 1. Særligt for udlejning via Boels DIY Rental / RentSetGo

Herfor gælder særligt Lejevilkår og lejebetingelser der fremgår af vores hjemmeside www.detlillemurerfirma.dk

 

 1. Særlig for køb via www.topcement.dk

Fejl og mangler mv. på hjemmesiden www.topcement.dk er Det lille Murerfirma ApS uvedkommende, da disse ikke er juridisk ansvarlige og ejere af hjemmesiden, men alene formidler udlevering af varer købt på denne.

Enhver henvendelse herom skal ske til: https://topcement.dk/kontakt/

 

 1. Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i Topcements Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

 

Har du en klage over udført ydelse af Det lille Murerfirma ApS, herunder Den lille Anlægsgartner skal dette ske til:

Byggeriets Ankenævn

H.C. Andersens Boulevard 18

1553 København V

Link: https://www.byggerietsankenaevn.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@detlillemurerfirma.dk

Disse handelsbetingelser består af 3 sider og er gyldige gældende fra 1.10.2020 i en ubestemt periode og kan ændres ensidigt.